Kwaku Summerfestival 2018 heeft veel attracties

Het Kwaku Summerfestival (voorheen het Kwakoe Zomerfestival) vindt van 14 juli tot en met 5 augustus in Amsterdam Zuidoost, Nederland plaats. De top zanger Kenny B geeft dit jaar op de eerste zondag 15 juli (2de dag) van het festival een concert. De ‘Kwaku Friday Concerts’ zijn er ook. Van de vier weekenden zullen twee vrijdagavonden worden ingevuld met speciale concerten met optredens van internationaal vermaarde artiesten. Een der trekkers is ook de Roze Zondag die de afgelopen vier jaar is uitgegroeid tot het grootste black gay evenement van Europa. De Hindoestaanse Dag op het Kwaku Summer Festival wordt dit jaar georganiseerd op zaterdag 21 juli 2018. Na het overweldigend succes van vorig jaar, wordt dit jaar De Molukse Dag op het Kwaku Summer Festival weer georganiseerd.

More
articles