SLM: Schema regionale operatie genormaliseerd Opschorting vluchten naar Cayenne

De SLM heeft op maandag 28 mei haar eerste commerciële vlucht uitgevoerd met haar nieuwe Boeing 737-700 ‘next generation’ vliegtuig naar Belém do Para in Brazilië. Op de Julio Cezar Ribeiro Interational Airport te Belém werd het vliegtuig ontvangen met de gebruikelijke ‘shower’ ceremonie.
Met de inzet van dit nieuwe vliegtuig worden extra vluchten uitgevoerd om de achterstanden in te lopen en de regionale operatie te normaliseren. Ook wordt hiermee door de SLM uitvoering gegeven aan de verbetering van haar vluchtuitvoering naar haar zes regionale bestemmingen: Aruba, Belém, Curaçao, Georgetown, Miami en Port of Spain. De response van de eerste passagiers op het vliegtuig was zeer positief. Opvallend aan het vliegtuig zijn het excellente stoelcomfort en het inflight entertainmentsystem dat beantwoordt aan de wensen van de klant.
De SLM heeft besloten om per 1 juni 2018 haar vluchten op Cayenne, Frans-Guyana voor onbepaalde tijd op te shorten. Vanwege de sluiting van deze airport in de nachtelijke uren en de voorgenomen verbeteringen van het regionaal schema, is het voor de SLM niet verantwoord om deze destinatie aan te houden.
Passagiers van en naar Cayenne zijn/worden door de SLM en/of hun reisagenten geholpen om volgens een aangepast schema hun reizen uit te voeren.

More
articles