Spanning stijgt in warming-up troefcalltoernooi

De spanning stijgt ten top in het warming-up toernooi van de Surinaamse Troef-call Bond (STcB). Lands-kampioen Sudhar won donderdag in een spannende wedstrijd Formula: 78-65. In de eerste ronde nam Su-dhar een 18 punten-voorsprong. Formula kwam sterk terug en won de twee-de en derde ronde waardoor het verschil 6 punten werd. Echter was het in de vierde ronde met nog 1 set te gaan gelijkopgaand totdat een Sudhar-koppel met 9-2 won en de doorslag gaf. Hoogste score: Sudhar: Am-rish Sheoratan/Navin Jia-wan 23 punten. Formula: Amrish Balkaran/Prediep Ramdath 21 punten.

‘t Hofje verraste vriend en vijand door overtuigend  van Shaktie te winnen met 83-60. ‘t Hoje won alle vier rondes. In de eerste en twee-de ronde nam de ploeg zij een voorsprong van 14 punten die zij zelfs uitbreidde naar 22 punten. Hoog-ste score: ‘t Hofje: Otmar Keerdijk/G.Burleson 28 punten. Shaktie: Max Soekhai/ Ashwin Soekhai 19 punten.

Kolibrie was een maatje te groot voor Olaria en won met 79-67. Kolibrie nam in de eerste fase een 14 punten-voorsprong en verde-digde deze tot de laastste ronde. Hoogste score: Koli-brie: Arnold Oron/Armand Sewkindan 28 punten. Ola-ria: Henk Amstelveen/Van der Vijver en Rene Manbodh/ Faisel Tangali elk 20 punten.

Palmboys won dankzij een “baunie” van Trekkers met 97-78. Trekkers nam in de eerste ronde een voorsprong van 18 punten. Het Trek-kers-koppel W.Pooters/R. Flier kreeg echter in de tweede ronde een “baunie” tegen van het Palmboys-koppel A.Hannoe/O.Hardin. Hoogste score: Palmboys: A.Hannoe/O.Hardin 44 punten. Trekkers: L.Schenkers/ Rahiem Kurban 27 punten.