Leo Victor loopt derde plaats mis

Coach Regillio Kolf van Leo Victor is teleurgesteld.

De oranje-zwarte formatie zal als semi-kampioen van het vo-rig seizoen nu geen enkele prijs in de wacht slepen in de SVB/Telesur Eerste Divisie competitie. Leo Victor verloor vrijdag bij de voortzetting van de competitie met 0-1 van Transvaal.

Volgens Kolf was de ploeg bij een zege nog in de race voor de derde plaats, maar nu is dat niet meer mogelijk.

De oefenmeester zegt dat zijn spelers de opdrachten tegen Transvaal niet naar behoren hebben uitgevoerd, waardoor zij drie belangrijke punten hebben laten liggen.

‘Dit maakt dat we niet in de top-3 zullen eindigen’, aldus Kolf, die zegt dat de ploeg gebrand was op een zege.

Nu rest er voor hem niets anders dan de competitie gewoon uit te spelen en ‘kijken wat het wordt’.

Aan de andere spreekt coach Raymond Mannen van Trans-vaal van een lekker gevoel om drie punten van Leo Victor af te snoepen. Transvaal is door de overwinning en de nog te spelen wedstrijden nog in de race voor een prijs dit seizoen. De ploeg bezet momenteel de derde plaats met 39 punten uit 19 wedstrijden. Voor Transvaal en koploper SV Notch resten er nog vijf wedstrijden.

Robinhood is, met een duel minder (18) gespeeld, tweede met 41 punten, terwijl SV Notch na 19 duels op 44 punten zit.

Mannen merkt op dat er wat creativiteit bij Leo Victor ontbrak. Hij zegt dat het nu de bedoeling is om alle komende duels te winnen. Mannen:

‘Natuurlijk gaan we ook erop letten wat andere teams doen, aangezien we ook van hun resultaten afhankelijk zijn om in de prijzen te vallen.’

door Ivan Summerville

 

More
articles