April 28, 2018


Latifah helemaal klaar om te bossen!


April 28, 2018

De Nederlandse rapster met Surinaamse roots Latifah Ladiva, a.k.a. Tifah, is helemaal klaar voor haar eigen concert ‘de Avec Me Latifah Show’ in Suriname. “We gaan er een groot feest van maken. We bossen!”, zegt ze.  Latifah hoopt dat het publiek net zo enthousiast wordt als bij haar optreden vorig jaar december op het Torarica Urban Festival. De Nederlandse rapster heeft speciaal voor haar concert een song, waarin ze Sranan Tongo rapt opgenomen. Het lied dat ‘Chill Down’ heet, is een samenwerking met de rapper Poke. De ‘Avec Me Latifah Show’ is in verband met het 10-jarig bestaan van Mira Promotion en vindt plaats op 30 april in de concerthal van Club Zenaida. “Latifah arriveert op 28 april in Suriname. Ze gaat niet later dan 12 uur op het podium komen. De supporting acts treden voor en na haar op. Het is een feest en zij mag ook ervan genieten”, vertelt promotor Olu ‘The Young One’ Abena. Latifah Chafery van Callias, zoals ze eigenlijk heet, is nu aangesloten bij het platenlabel Top Notch. Vorig jaar scoorde  ze hits als ‘Gewaarschuwd’, ‘On My Way’ en ‘Avec Me’. Met haar 101barz sessie waarmee ze twee jaar geleden bijna 3 miljoen views vergaarde, zette Latifah zichzelf duidelijk op de kaart. Onlangs sleepte ze nog een platina plaat in de wacht samen met SBMG voor het nummer ‘Laag/Boven’. Ook was ze te horen op het Tupac geïnspireerde album ‘All Eyez On Us’ samen met Kempi, Sevn Alias, Kevin, Josylvio, Rocks en Vic9.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249