Cast en producente blij met shows ‘Kaseko in Concert’ in Suriname

Niet alleen de producente, maar ook de hele cast is blij om de bekende Nederlandse theatershow ‘Kaseko in Concert’ in Suriname te mogen opvoeren. “Het is een grote wens van mij en de hele cast geweest om dit ooit in Suriname op te voeren. Je snapt dus dat we super enthousiast zijn nu het eindelijk gaat gebeuren. Het betekent enorm veel voor ons om Kaseko in Concert naar huis te brengen”, vertelt producente Sheela Soebhag van Twenty 8 Productions.

Er zijn twee shows gepland. Deze vinden plaats op 20 en 21 juli in Theater Thalia. Er is voor deze locatie gekozen en niet voor de Anthony Nesty Sporthal vanwege het feit dat het hier om een puur theatershow gaat. “De akoestiek is belangrijk in een theaterconcert. Mensen moeten comfortabel kunnen zitten en volop genieten. De zichtlijnen moeten optimaal zijn”, benadrukt de producente.

‘Kaseko in Concert’ kan volgens haar nu pas naar Suriname gebracht worden, omdat het duur is. De producente  wil graag alles wat ze in Nederland aan Surinaamse producties doet, naar Suriname brengen. Dit lukt niet altijd meteen, vanwege de financiën. ‘Kaseko in Concert deel 3’ die momenteel in de Nederlandse theaters te zien is, (de laatste show vindt plaats op 15 april) is nu al een groot succes te noemen. ‘Kaseko in Concert’ werd in november 2015 gelanceerd.

More
articles