November 11, 2017


Eerste Miss Kroeshaar Verkiezing in Suriname


November 11, 2017

Dit jaar wordt de allereerste miss kroeshaar verkiezing in Suriname gehouden. De verkiezing is het hoogtepunt van de Sabi Wiri Dei die op 25 november in de Feng Sui Garden aan de Commissaris Weytingweg wordt gehouden. Het doel is bewustwording te kweken voor de sociaal-maatschappelijke haar issues in de hedendaagse maatschappij. Miss Kroeshaar wordt georganiseerd door Mireille Liong, bekend van kroeshaar.com, tevens sponsor en oprichter van de Amerikaanse variant, America’s Next Natural Model. Het prijzenpakket voor de winnares zal bestaan uit een geldbedrag van 500 SRD, een professionele fotoshoot in de Feng Shui Garden en gratis haar- en beauty producten. “Dames met alle haartypen kunnen meedoen zolang het haar maar in natuurlijke staat is, dat houdt in dat het haar niet glad getangd, gerelaxed, gepermanent, geweaved of ingevlochten mag zijn met vals haar”, vertelt Mireille Liong. Kandidaten kunnen zich vanaf vandaag tot en met 20 november inschrijven bij Stichting Cocon aan de Verlengde Keizerstraat 92. De eerste vijf kandidaten die zich inschrijven, zullen te zien zijn in de allereerste uitzending van Top 40 TV.