Nick en Simon in Suriname voor opnames ‘The Dream’

Het bekende Nederlandse zangduo Nick en Simon, maakt in de periode van 4 tot en met 15 november in Suriname opnames van hun televisieprogramma ‘Nick en Simon, The Dream, een muzikale roadtrip’. ‘In de serie maakt het duo roadtrips door landen om geïnspireerd te raken door de lokale muziekcultuur. Eerder bezochten ze Zuid-Afrika, Engeland, Zweden en de VS . Nu is Suriname aan de beurt. Nick en Simon, bekend van de hit ‘Steeds Weer’ zullen ook te gast zijn in het populaire Surinaamse televisie praatprogramma ‘Tap A Bankstel:  “Ik zie het als een erkenning om twee top Nederlandse artiesten in mijn programma te hebben. Normaliter benaderen wij mensen, maar zij hebben ons benaderd. Dit wil zeggen dat ‘Tap A Bankstel’ internationaal ook goed wordt bekeken”, reageert de maker tevens presentator Earl Thijm. Nick en Simon waren tien jaar geleden al in Suriname voor het verzorgen van een optreden op de pier van Hotel Torarica.

More
articles