KJ lanceert binnenkort ‘Put a Stamp’

De gospelartiest Keith John (KJ) zal binnenkort zijn eerste EP, genaamd ‘Put a Stamp’, lanceren. Het album bevat zeven tracks die hij samen met beginnende artiesten als Daniel Pinas, Bora Grace en Vigel Barrow heeft gezongen. Met de titel van het album wil hij aangeven, dat het tijd is om de werken van de duivel achterwege te laten en Jezus op de voorpagina van het leven te plaatsen.

Hij heeft nog niet met bekende artiesten gezongen, maar heeft wel afspraken met hen voor zijn tweede album. De namen van de liederen zijn: Fiti Mi, Ko Té Masa, Give You My Heart, Put a Stamp, Treats me Right, Everlasting Love en Jehova. De inspiratie voor het zingen en het schrijven van liederen krijgt hij van de Heilige Geest en het evangeliseren. Hij gaf aan dat hij het meest in het Engels zingt, omdat hij gelooft dat de Heer hem niet alleen in Suriname, maar ook in het buitenland wil gebruiken om het evangelie te verkondigen door muziek. Hij geeft aan dat hij geen beroemdheid wil zijn, maar slechts de harten van mensen wil bereiken en winnen voor de Almachtige.

 

More
articles