GLAM Fashion Show 2017 geslaagd

Op zaterdag 16 September 2017 j.l is de GLAM Fashion Show 2017 heel goed ingeslagen. Het was de bedoeling dat designers en modellen de kans kregen om hun talent te tonen op de catwalk. Er waren 12 designers aanwezig en meer dan 30 modellen die hebben deelgenomen aan dit evenement. De director voor deze Show was Acheber Jamin, die ook enorm onder de indruk was. Het doel van deze show was om jonge, creatieve designers, een podium aan te bieden, zodat de samenleving bekend raakt met eigen Surinaams talent. ‘’Ik denk dat we als Surinamers nou moeten gaan beseffen dat we heel veel talent hebben in het land, en in dit kader kan het maatschappelijk en economisch bijdragen aan de ontwikkeling van Suriname’’, zei Jamin.

De designers hebben niet alleen kleding maar ook bijoux, tassen en schoenen ontworpen. Deze show zou erin moeten resulteren dat het bedrijfsleven kiest voor eigen Surinaams talent om producten en of diensten te promoten. Daarnaast hoeft er niet gewacht te worden op een centraal gezag om dingen gedaan te krijgen. Als wij zelf kunnen ondernemen, kunnen wij meer samen doen. De modellenorganisatie GLAM wil dit evenement jaarlijks organiseren, elke keer met een andere opzet en thema.

More
articles