Surinaamse Brouwerij brengt nieuw verfrissend bier op de markt

Op 20 september vond de launch plaats van SOL cerveza in de SOL pop-up bar vlak naast Bar Zuid. Dit bier uit Mexico ligt sinds kort in de winkel en bij uitgaansgelegenheden. De gezellige avond voor genodigden werd gehouden bij de voor Suriname unieke pop-up bar die volledig in de zonnige SOL-stijl is aangekleed. De pop-up bar, een omgebouwde container, staat voor enkele weken aan de van Sommeldijckstraat en is elke avond open. Het concept van een pop-up bar houdt in dat die zich steeds verplaatst en voor korte periodes op een plek staat. De gasten hadden een gezellige avond met als hoogtepunt een dansact waarbij de bar geopend werd en waar natuurlijk het bier geproefd kon worden. De directeur van de Surinaamse Brouwerij N.V., Ed Weggemans, zegt: “In tijden van grote economische terugval kunnen wij als bedrijf kiezen om het rustig aan te doen, om het even aan te kijken, ons assortiment te verkleinen, kosten te besparen, maar we kunnen ook kiezen om juist in deze tijd klanten en consumenten meer keuze te geven door nieuwe merken en verpakkingen op verschillende prijspunten te introduceren, zodat wanneer die consument door de economische terugval gedwongen is keuzes te maken, hij dan toch kan kiezen voor een ander product in het assortiment van de Surinaamse Brouwerij. “Vernieuwend en demonstratief voor de Marketing Power van de Surinaamse Brouwerij is ook deze SOL pop-up bar die hier tijdelijk op deze locatie staat. SOL cerveza is een internationaal premium bier met de kleur van de zon en een heerlijke frisse smaak. SOL bestaat sinds 1899 en de zon over de horizon in het logo symboliseert voor Mexicanen de zoektocht naar vrijheid. SOL is een lekker fris biertje en komt in een mooie 33 cl fles met een alcoholpercentage van 4,5%.

More
articles