Daniël Pinas bezig met EP voor komend jaar

De gospelartiest Daniël Pinas heeft veel meer in petto. Na de launch van zijn single ‘Inside out’ op 2 augustus 2017 die hij samen met Odilio Ansoe heeft gezongen, wil hij het komen jaar zijn EP met zeven tracks lanceren in een mini concert. De artiest zal voor dit jaar nog wat singles lanceren. “Het lied ‘Inside out’ gaat meer over hoe de mensen met elkaar moet omgaan in het dagelijks leven. Ik heb mij gefocust op liefde en de uitstraling van de mens, die er altijd mooi wil uitzien. Echter moet de werkelijke beauty en liefde vanuit het binnenste komen”, zegt Pinas. Hij krijgt zijn inspiratie van God en van wat hij in het dagelijks leven meemaakt.

Behalve zijn single ‘Inside out’, heeft Pinas ook andere songs geschreven, waarvan het kerstlied ‘Reason 4 the Season’ er ook een is. De artiest wil in de toekomst muziek studeren op HBO-niveau en zowel nationaal als internationaal profileren. Verder wil Pinas met zijn muziek mensen moed inspreken om verder te gaan met hun leven en kansarmen helpen met de winsten die hij maakt.

 

More
articles