August 26, 2017


Bordo heeft eigen gouden microfoon


August 26, 2017

Joël ‘Bordo’ Martinus, voorzitter van de voetbal vereniging sv Notch en bekend als de rechterhand van Ronnie Brunswijk, heeft nu zijn eigen gouden microfoon laten maken. Na zijn eerste show op 20 mei waar hij optrad met gouden sokken en handschoenen, heeft de entertainer besloten om nu een gouden microfoon te laten maken. Vorige week gaf Bordo opdracht aan een juwelier in Paramaribo om zijn micofoon met goud te laten versieren. De gouden microfoon is intussen al af. Bordo heeft de microfoon speciaal voor een show in Suriname laten maken. Op zijn Facebook pagina gaf hij aan dat hij nu alleen op zijn gouden pet wacht, dan is hij helemaal ready voor de grote show. De locatie van deze show laat hij over aan zijn fans die moeten kiezen tussen het Frank Essed Stadion, Andre Kamperveen stadion of NIS. Bordo werd bekend onder de samenleving vooral door zijn korte video’s op Facebook. ‘Vette Nek’, ‘Waaauw’ en ‘Rij Pet A Dagu’, zijn termen die momenteel heel populair zijn onder vooral de jongeren. Bordo, die opereert onder de naam ‘Money Hond Bordo’, is al enige tijd artiest. Zijn eerste single heet ‘F..k Around’, een samenwerking met Little Koloni oftewel Bakaa Boi. Niet lang na zijn eerste single lanceerde hij een nieuwe song genaamd ‘President Tek A Telefoon’. Behalve in Suriname heeft de entertainer ook spectaculaire shows wegegeven in Nederland, Frans-Guyana en België.