July 22, 2017


Bottyman lanceert nieuw album ‘Money Nasa Bai Wang Tuu Lobi’


July 22, 2017

Met de single release van ‘Yu deh soh waity’ is Bottyman nog niet klaar met zijn fans. Hij heeft op korte termijn nog twee mooie verrassingen voor hen. Op 26 juni komt zijn album ‘Money Nasa Bai Wang Tuu Lobi’ uit. De officiële releaseparty van het album is op 29 juli bij Bottyman’s Place te Paranam. De artiest heeft het ‘Yu deh soh waity’ op 16 juni uitgebracht welke ook voorkomt op dit album. Een dansnummer, waarin de schoonheid van de Surinaamse vrouw centraal staat. Letterlijk betekent deze Saramaccaanse zin: ‘Je ziet er mooi uit’. Een zin die bij elke vrouw wel altijd een graag gehoorde opmerking is. Bottyman schreef het nummer zelf en nam het op bij Fredje Studio. Hij verwacht dat het nummer goed ontvangen zal worden door het luisterend publiek. De videoclip voor ‘Yu deh soh waity’ is inmiddels te zien op YouTube. Het is een kwalitatief hoogwaardig geschoten video in 4k resolutie. Met superscherpe beelden op locaties bij het Stuwmeer te Brokopondo en in het centrum van Paramaribo, laat hij een mooi stukje Suriname zien. Bottyman is zelf ook werkzaam bij het Stuwmeer en verkoos daarom deze plek te promoten.Verder zijn er twee dansgroepen, die het lied wat extra jus geven. Via zijn sociale mediakanalen is meer informatie te vinden over nieuwe releases, albumverkoop en optredens van Bottyman. Dus blijf op de hoogte.