July 15, 2017


Mi Law nummer 1 op SCCN Radio


July 15, 2017

De talentvolle en meest besproken Surinaamse female artiest, Poppe, kan haar vreugde niet bedwingen. Mi Law heeft de eerste plaats van de hitlijst van SCCN Radio FM 104.1 gehaald. “Ik bedank de fans voor de liefde en support. Ook de grote baas R King van Wow Pow Recording studio, ben ik dankbaar voor het geloof in me”, reageert Poppe.  “Blijf mij volgen en de video streamen met me delen”, vult ze aan. De video van Mi Law die op 30 juni op YouTube werd ge-lanceerd, heeft nu meer dan 60.000 views. Van  Mi Law  wordt ook een remixversie uitgebracht. Aan deze versie verlenen de Jamaicaanse reggaeartiest Junior Kelly en  de hip hop artiest Angelo King een bijdrage.  De vidoe van de remixversie wordt in Suriname opgenomen. Het idee voor Mi Law is uit de voicemail van de grote baas van Wow Pow Studio geboren. “Ik stond in zijn winkel toen iemand met hem belde en hoorde  de voicemail met de volgende tekst: ‘Den  Tak Den Denki  Mi Law’. Gelijk daarna begon ik een song van te maken.”