June 17, 2017


Karaoke Queen Naomi Pikientio lanceert ‘Hou me vast’


June 17, 2017

Onlangs heeft Naomi Pikientio een nieuw lied geïntroduceerd, genaamd ‘Hou me vast’. Naomi kennen we allemaal misschien van Youth Voice of als winnares van de Amaranta’s Karaoke King or Queen contest 2011. Het nummer is een productie van IFeelthismusic records en is samen opgenomen met Baas D. Het lied is een freestyle en is dus niet vooraf geschreven. Naomi vertelt dat zij op een zaterdag geen optreden had zoals zij gewoonlijk gewend was en geïnspireerd was om te zingen. Na een telefoontje met Baas D besloot zij in zijn studio te zingen, terwijl Baas D freestylede op zijn keyboard. Baas D die het refrein, “Hou me vast, kus me alsjeblieft, “hou me vast en zeg me iets liefs”, en het eerste gedeelte van dat lied heeft onthouden, maakte het gemakkelijk om dit nummer verder te zingen. Uiteindelijk leverde hij ook een bijdrage aan deze geweldige song door een stukje te rappen. Het lied is op 6 juni 2017 op diverse radiostations aan de samenleving geïntroduceerd en is vooralsnog alleen op de radio te beluisteren. Naomi geeft aan dat die song nog niet op YouTube is geplaatst, omdat zij eerst de videoclip willen maken. “Er is nog niets gepland voor de video, maar die komt wel”, zegt Naomi. IFeelthismusic records heeft Naomi gevraagd om samen te werken. Naomi belooft meer songs als zij de samenwerking met IFeelthismusic records is aangegaan en wil haar zangcarrière hiermee ook op een ander niveau brengen.