Simpel maakt debuut in nieuwe actie-komediefilm

Earl Thijm meer bekend als Simple van Tap A Bankstel ,gaat zijn debuut als acteur in de nieuwe actie-komediefilm ‘Surinamers be like gangsters’, de nieuwe film van Copix, films maken. “Enerverend maar toch leuk. Je bent zolang bezig met een scene totdat het goed wordt bevonden. Steeds weer hetzelfde herhalen”, reageert Simpel. “Acteren kan niemand een ander leren. Je moet ermee zijn geboren en dat moet ik Browny, de kok in Tap A Bankstel die ook een rol in de film heeft, meegeven”, vult hij aan. Naast Earl Thijm, speelt de jonge ondernemer Jurmey Partodongso van Jamie Variety in Taste, ook een rol in de film. Earl heet ‘Roel’ in de film en Jurmey ‘Henry’. Het verhaal van ‘Surinamers be like gangsters’ gaat over Henry, die al moe is om voor een baas te werken. Hij besluit om iets anders te proberen in zijn leven. Met zijn vrienden probeert hij aan ‘Fast Money’ te komen door roofovervallen te plegen, maar dat lukt ook niet. Op een dag krijgen ze $1 miljoen van een onbekend persoon. Nadat zij het geld hebben opgemaakt, komen zij erachter dat zij iets ervoor terug moeten doen, maar dat gaat niet zo goed. ‘Surinamers be like gangsters’ gaat waarschijnlijk midden november/december in première in TBL Cinemas.

More
articles