June 10, 2017


Nisha Madaran in praatprogramma ZeeTV Londen


June 10, 2017

Zangeres Nisha Madaran die momenteel in Nederland vertoeft, was donderdag 8 juni  te gast bij het praatprogramma ‘Zee Companion ‘ van Zee TV Londen. “Ik keek er zelf vol trots en dankbaarheid naar. Ik kon het niet geloven dat mijn eigen productie vertoond werd op Zee TV, het grootste mediabedrijf uit India. Tijdens het interview vroegen ze ook om enkele oude Bollywood nummers te zingen en ook ‘Tu hi mera dil’, wat ik graag deed”, vertelt Nisha. In het programma vertelde de veelbelovende jonge Surinaamse zangeres over hoe het bij haar is begonnen, de weg naar haar eerste succes, haar 1ste hit en haar recente nieuwe song die ook tijdens de talkshow is afgespeeld. Nisha werd vorig jaar door ZeeTV gespot, toen ze tijdens een ZeeTV business event optrad als speciale gast. Zij is binnen de Surinaamse en Nederlandse gemeenschap de eerste die door zo een groot mediabedrijf als ZeeTV uitgenodigd werd.