May 21, 2017


Jaleesa Pigot wil graag meedoen aan Miss Universe


May 21, 2017

Jaleesa Pigot, Miss Tropical Beauties 2016 zou, nog graag willen meedoen aan de Miss Universe-verkiezing. “Miss Universe is voor mij een geweldig pageant, een van de Grand Slam-verkiezingen in de wereld. Stiekem hoop ik dat TBS de licentie daarvoor in handen krijgt, want dan wil ik ook daar mijn land vertegenwoordigen. Zo’n belevenis is een levenslange ervaring om heel trots op te zijn.  Ik ben benieuwd wat de toekomst voor mij in petto heeft!” Jaleesa, die vorig jaar de tweede plaats behaalde bij de Miss Supranational Verkiezing 2016 in Polen, is van mening dat Suriname wel ready is om mee te doen aan internationale verkiezingen als er een goede voorbereiding aan vooraf gaat. Ze heeft het hier niet over een voorbereiding van een maandje, maar een van een half jaar of langer. “Ik stond in Polen als ‘Suriname’ en heb mijn geliefde land op de kaart kunnen plaatsen, omdat ik me heel goed heb voorbereid en mezelf ben gebleven”, meent ze.