May 20, 2017


Clifton Braam weer in Thalia met ‘De Eerste Keer’


May 20, 2017

Surinames top stand-up comedian Clifton Braam gaat zijn eerste solovoorstelling ‘De Eerste Keer’ weer op de planken brengen in Theater Thalia, dit op speciaal verzoek. De opvoeringen vinden op 23 en 24 juni plaats. Na de succesvolle opvoeringen in februari was er een grote vraag naar meer. “Speciaal voor mensen die het niet  konden bijwonen, want toch wan tu sma no fen kans fu doro”, vertelt Braam.’De Eerste Keer’ speelde Braam allereerst in Nederland. Zelf is hij enorm tevreden over de showreeks in eigen land. Er is wel een verschil tussen het optreden in Nederland en hier thuis voor eigen publiek. “Hier verwacht men nog veel meer. Surinamers moet je laten lachen”, meent hij. In juli wordt: ‘De Eerste Keer’ op Curaçao en Aruba gespeeld. De nieuwe theatershow van Clifton Braam gaat op 6 oktober in première in Nederland.