April 29, 2017


Nieuwe single Tjatjie heet Plussen


April 29, 2017

Tjatjie heeft een nieuwe poku uitgebracht. Het nummer heet ‘Plussen’ en is een samenwer-king met Otjeman van de hip hop rapgroep HMG. ‘Plussen’ is de voorloper op de nieuwe EP ‘Alles op zijn Tijd’ van Tjatjie.  Tjark Bel zoals Tjatjie officieel heet, begon zijn muziekcarrière in 2009 als lid van het duo Mighty Youth samen met Finke Francis. In 2012 besloot Tjatjie te beginnen aan een solo carrière.  Zijn eerse solo song heet ‘Kan Kan Man’. Daarna lanceerde hij ‘Kon Go’.  In 2015 lanceerde Tjatjie zijn eerste internationale reggae en dancehall EP ‘The Other Side’. De muziek van Tjatjie is onder KanKan Productions alleen online te verkrijgen. Tjark Bell geboren op 25 oktober 1990 en werkt bij de admi-nistratie van Rudisa Agencies N.V., Zijn vurige wens is een professionele artiest te worden.