February 11, 2017


Van Snelle veelbelovende hip hop rapgroep


February 11, 2017

Houd ze goed in de gaten!. De nieuwe Hip hop rapgroep Van Snelle. De groep wordt gevormd door vier jongens met vier verschillende nationaliteiten. Antiliaans, Surinaams, Ghanees, half Surinaams en half Congolees. Het gaat om LV, RJM, Domina en Isjee. Ze wonen allemaal in de Bijlmer, Amsterdam, Nederland. LV is 16, RJM is 15 jaar, Isjee en Domina zijn 16. Het begon allemaal in 2013. LV en RJM zaten bij elkaar op school en kwamen via via in contact met Isjee en Domina. LV die oorspronkelijk uit een dansgroep komt, kwam met het idee om een combinatie te maken van een dansgroep met een rapgroep, die de naam ‘Van Snelle’ meekreeg. Ze begonnen de studio in te gaan en hebben in een korte tijd heel veel liedjes gemaakt die op internet kwamen of via app werden gedeeld. Zo werden ze populair. Dat resulteerde in veel buurtoptredens en kleine feestjes. In 2016 kregen ze een manager die ze in contact bracht met het label Seven Figures waaronder ze nu drie singles hebben uitgebracht. Het gaat om ‘Wandelen’, ‘Het Is Oké’ ft. Dylisa en ‘Geen Fratsen’. Ze zijn nu bezig met het afronden van hun debuut EP.