Skittz nieuwe aanwinst van Music Steroidz

De zanger Skittz is een van de nieuwe aanwinsten van Music Steroidz. Zijn eerste single voor het managementbureau is al gelanceerd. Het nummer heet ‘Voor Jou’ geproduceerd door Rafick Bottse. Timothy Bundel, zoals hij officieel heet maakte jarenlang deel uit van de muziekgroep R-Studio Crew. In 2016 startte hij zijn solocarrière onder de artiestennaam Skittz. Met R-Studio Crew scoort hij diverse hits waaronder ‘Catwalk Remix’ en ‘Automatisch’. Zijn streven als soloartiest is erop gericht om zichzelf meer te ontdekken en de verschillende kanten van muziek te leren kennen. Zijn stijl is heel veelzijdig te noemen. Vandaar ook de artiestennaam ‘Skittz’, afgeleid van het woord ‘schizofrenie’ en duidt op de diverse stijlen en persoonlijkheden die hij in zijn muziek wil leggen. Wat wel vaststaat, is dat hij de R&B- en hiphopkant uitgaat, want daar haalt hij de meeste inspiratie vandaan. Drake, Kendrick Lamar, Tory Lanez en Partynext Door ziet hij als inspiratiebron. Zijn motto is: ‘Nothing ventured, nothing gained’. Deze tekst heeft hij op zijn lichaam laten tatoeëren. Leuk om te weten is dat Timothy Bundel afkomstig is uit een muzikale familie. Zijn vader is de bekende zanger Henry Ceder. Van jongs af kwam hij daardoor in aanraking met muziek.

More
articles