Eerste SKA selectiewedstrijden voor Martinique en ODESUR succesvol

Leden van het Surinaamse karateteam met hun gewonnen prijs tijdens de Martinique Open 2016. De Surinaamse Karate Associatie (SKA) hield het afgelopen weekeinde de eerste warming-up voor selectie van een afvaardiging naar de open wedstrijden 2017.

 

Het selectietoernooi van de Surinaamse Karate Associatie (SKA) voor de Caribbean Open op Martinique en de latere ODESUR Spelen 2017 is heel goed verlopen. Maar liefst 230 karateka’s stapten het afgelopen weekeinde de strijdarena in de Chinese Sporthal binnen, om een van de ereplaatsen te verwerven. Niet alleen prestige stond op het spel, maar elke karateka wilde zijn of haar dojo-leider laten zien wat hij of zij waard is, met het oog op promotie naar een naast hogere band. De vonken vlogen er dan ook sportief er vanaf. Geen van de karatescholen wilde onder doen voor de ander. Uiteindelijk bracht het aantal gewonnen medailles bij de prijsuitreiking op de tweede dag de doorslag.
Karateschool Seiken toonde zich heer en meester en werd met 13 gouden, 11 zilveren en 12 bronzen medailles de winnaar van dit toernooi. Als tweede eindigde Karateschool Bushido met 9 goud, 6 zilver en 7 brons en als derde het Sport Instituut Poeketie met 8 goud, 4 zilver en 7 brons. De SKA meldt dat het eerstvolgende warming-up toernooi zal worden gehouden in de maand februari. (DRP)

More
articles