January 21, 2017


Swit-Firi organiseert elke maand een activiteit


January 21, 2017

De Kaskawi kawina-formatie Swit-Firi geeft op 28 januari een Bigi Opo Jari viering. Deze activiteit organiseert de band omdat zij vaker door fans worden benaderd, maar ook de jongens van de formatie zelf vragen om zelf wat te doen. Zij willen niet afhankelijk zijn van organisaties, maar willen het initiatief zelf nemen om een activiteit te organiseren. Dit vertelt de voorzitter Guno Hart aan De West. De formatie begint deze maand en wel op zaterdag 28 januari met hun eerste activiteit. De Opo Jari wordt gehouden aan de Oude Charlesburg 20. Swit-Firi zal de hoofdact zijn van de avond, gevolgd door de formaties Karupa, Redi Doti Wojopozo en dj Sto. Het jaar 2016 was heel goed verlopen voor de band, maar in 2017 gaan zij het anders aanpakken en veel meer doen voor de Swit-Firi liefhebbers. Swit-Firi zal vanaf deze maand, elke maand een activiteit organiseren. En dit gaat de band dit hele jaar door doen. Swit-Firi is hun fans erg dankbaar voor de ondersteuning die zij de band hebben gegeven het afgelopen jaar, vandaar dat ze meer willen doen voor hen. “Wij willen de samenleving, voornamelijk de fans, dichterbij Swit-Firi brengen”, aldus Hart. Dit jaar mogen de trouwe fans veel meer verwachten van de formatie.