January 21, 2017


NETTE JONGENS op grootste urban event Nederland


January 21, 2017

Het populaire R&B Hip-hop duo NETTE JONGENS met Ricky T en Ama B staat dit jaar op het podium op het grootste indoor urban event van Nederland: Zsa Zsa Su!. Dit vindt op 11 maart in Ziggo Dome plaats. De R&B Hip/Hop pop artiest RJCT Reject’ en Lodilikie zijn ook van de partij. In de line up zijn ook Sven Alias, Jonna Fraser, F1rst Man, Bollebof, Jayh, Kalibwoy en I Am Aisha. Behalve optreden, gaat NETTE JONGENS in Nederland ook de studio induiken met enkele artiesten. Als we goed geïnformeerd zijn,  moet de eerste EP van NETTE JONGENS, die negen nieuwe songs bevat, dit jaar op de markt verschijnen. De EP heeft niet alleen energieke, maar ook romantische songs. De NETTE JONGENS houden van liefde, niet van haat. Gekke rapteksten zullen ook niet ontbreken. Het leven van jongens op de straat komt er eveneens in voor. Ze vertellen over hun belevenissen en ervaringen met deze jongens en verwerken dat in hun muziek. De Ziggo Dome is een concerthal in Amsterdam-Zuidoost, direct naast de Amsterdam ArenA.