January 7, 2017


Rob de Clercq lanceert de Video Jaarmix 2016


January 7, 2017

De JaarMix 2016 van Rob de Clercq is uit. De jaarlijks terugkerende revue van muziek hits geproduceerd in zowel audio als video, is op 2 januari gelanceerd bij From Kay, with love. De Dj/producent heeft vanwege de verhoogde optreedfrequentie tegen het einde van 2016, de JaarMix twee weken later dan normaal aan zijn fans gepresenteerd. Toch is de JaarMix een uitstekend eindproduct ge-worden van internationale allure, waarbij de kwaliteitsstandaarden zijn gehandhaafd. Velen kennen Rob de Clercq als een veelzijdige DJ die al jaren verbonden is aan de Clubs Zsa Zsa Zsu, Touche en tegenwoordig ook Upperclub. Van urban en dancehall tot house en moombahton, Rob de Clercq heeft altijd een heel spectrum aan platen bij zich, om ieder op-treden of mix tot een onvergete-lijke beleving te maken. “Think outside the box”, is een lijfspreuk van de DJ. De dj heeft met deze JaarMix weer een medley geproduceerd van genres waaronder pop, house, rap, raggaeton, dancehall, bachata, reggae, Afrikaans muziek, merengue, hiphop en moombahton. Rob de Clercq heeft namelijk een hele persoonlijke en bijna educatieve mix voorbereid. In JaarMix 2016 zijn een aantal artiesten opgenomen die in Suriname hebben opgetreden, zoals: Yellow Claw, F1rstman, Lina Ice, Lil Kleine, SFB, Jonna Fraser, Broederliefde, Ronnie Flex, Two Crooks, Jayh, Party Squad, Cho, Poke Kampras, Mula B & Louis, Violators, Sevn Allias etc. Deze Nederlandse artiesten hebben een belangrijk gedeelte van de JaarMix opgeëist vanwege hun populariteit hier in ons land. De mix is alvast op DvD te verkrijgen bij From Kay, with love, terwijl de CD-uitvoering vanaf volgende week beschikbaar is. De dj blikt terug op een heel vruchtbaar 2016 en bedankt de liefhebbers van zijn producten en diensten. Ook nodigt hij een ieder uit om zijn JaarMix met alle hitkra-kers van 2016 op een boeiende manier te ervaren in beeld en audio.