MANGO nu ook in Suriname

Een van de grootste Spaanse winkelketens met winkels over de hele wereld, heeft sinds afgelopen zaterdag ook een filiaal in Suriname. De Da Vinci Group is de initiatiefnemer voor het openen van de eerste Mango winkel in ons land. De winkelketen specialiseert zich in kwalitatieve kleding, schoeisel, tassen en andere accessoires volgens de hedendaagse mode voor de moderne en modebewuste mens.
In een indrukwekkend twee etages tellend pand naast het gebouw van STEPS, nabij de Hermitage Mall, werd zaterdagmiddag de opening gevierd met het Surinaamse publiek. Het pand en het in-terieur is te vergelijken met de beroemde strakke stijl die je ziet als je in Europa de grote modehuizen binnenwandelt. Kleding is op maat en kleur gesorteerd en de keuze is overweldigend. De nieuwe Mango winkel is zeker niet zomaar een winkel, maar levert een meerwaarde aan de garderobe van de modebewuste Su-rinamer. Met de opening van deze winkel komt Mango een stap dichter bij het realiseren van hun doel om op elke plek van de wereld vertegenwoordigd te zijn, om mannen en vrouwen te kleden voor elk moment van de dag volgens de laatste modetrends.

Sinds 1984
In 1984 opende Mango haar eerste winkel in Barcelona, Spanje. Binnen een jaar kwamen daar nog vijf winkels bij. In 1992 werd uitgeweken naar buurland Portu-gal. Inmiddels zijn er we-reldwijd meer dan 2.700 winkels in 110 landen. On-danks dat MANGO zich voornamelijk heeft geconcentreerd op vrouwenmode, is er meer diversiteit in het aanbod gekomen. Allereerst met de komst van een mannenlijn in 2008, MANGO Man. Vervolgens kwam daar in 2013 een kinderlijn bij, MANGO Kids en aansluitend in 2015 één voor baby’s, MANGO Baby.

More
articles