December 17, 2016


Cherryl Hunter wint ‘Prove it or lose it’ Karaoke Contest


December 17, 2016

Cherryl Hunter (25) is gisteravond winnares geworden van de eerste editie van de ‘Prove it or lose it’ Karaoke Contest in restaurant L’ Espoir. Ze wist van de acht finalisten de meeste indruk te maken op een meerkoppige jury in de goedgevulde uitgaansgelegenheid. De student Rechten aan de Anton de Kom Universiteit ziet het weil zitten om naast alle drukte een serieuze muziekcarrière te beginnen. Het succes van gisteravond is het resultaat van onvermoeid en geduldig timmeren aan een lange weg. Ze doet sinds 2006 mee aan wedstrijden, maar bereikte geen topplekken. “De winst van vanavond is een bekroning van hard werken. Dit is een motivatie om verder te gaan, ik zie dat ik het kan, ik wil meer gaan doen met mijn stem,” aldus de kersverse winnares tegenover Teenie West. Ze gaat ervandoor met zowel een wissel- als een eigendomstrofee en tal van andere  prijzen, zoals een goederenpakket, cadeaubonnen, een etentje in L’Espoir en meer. Brigitte Joseph en Rogien Sno eindigden als nummer twee en drie. Ze kregen allebei een trofee en nevenprijzen. Alle acht finalisten kregen een medaille. Brigitte Joseph en Ruiz Fokke werden door de organisatie uitgeroepen tot Most Disciplined Participants. MC van de avond en zegsman van de organisatie, Mr. Choco’s Entertainment, zegt dat het evenement een jaarlijks terugkerend evenement zal worden.  De evenementorganisator treedt met dit contest in de voetsporen van trendsetter Henry Ceder (Amaranta Restaurant & Karaoke Bar). De organisatie zegt erkenning te hebben voor de goede voorbeelden van Ceder en zet daarom graag het werk voort in een ander jasje. Ceder kwam zijn ondersteuning geven en reikte de prijzen uit aan de winnares.