December 3, 2016


POETRY&BEYOND SESSIONS 4e editie ‘Lights On…SHINE’ opkomst


December 3, 2016

POETRY & Beyond Sessions (4e editie) vindt op zaterdag 10 december plaats van 20uur tot 23uur in Tori Oso. Deze avond zal u een ware beleving aan WOORDkunst, met name Spoken Word, omrasterd door andere disciplines bezorgen. Het thema is Lights On…SHINE. Dit duidt op de kans die de performers en inspirerende gasten krijgen om hun verhaal te delen. Via diverse  kunstvormen, standpunten en het vertonen van hun performance skills zal dit worden geëtaleerd. It’s time to SHINE!  Tijdens de Poetry & Beyond Sessions avond zijn de conversaties tussen het woord, de gedachtes en de uiteindelijke voordracht hiervan de rode draad. Het woord bindt de diverse disciplines aan elkaar, of het nou om beeldende kunst, dichten, muziek of het uiten van een mening gaat. Op 10 december zijn het woord en de klanken die het tot een belevenis maken aan de beurt. De avond wordt onder andere geboetseerd door: het dichterscollectief genaamd KokoLampu, werken van Overdo Berghout a.k.a BERGI (visual artist), de welbekende Obed Kanape, de jonge storyteller/entertainer Dyon Denswil, Lycintha Winters (bekend van de hit A Poku), het jongste DNA-lid Roché Hopkinson en Benjamin Fayah (Suripop 2016 winnaar). Dit zijn een paar van de vele bekende en nieuwe gezichten die het palet van de avond zullen inkleuren. Er is ook een OPEN MIC waarbij jij wordt uitgenodigd om de kans te pakken om jouw kunstvorm te delen.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249