November 12, 2016


Tweede theatershow Clifton Braam komt eraan


November 12, 2016

Nu al is bekend dat er een tweede theatershow van Clifton Braam in Nederland komt. Dit laat zijn management George Visser en TriColour Productions weten. De shows zullen voor eind 2017 en begin 2018 plaatsvinden. “Ik werk nu al een beetje daaraan in mijn hoofd. Ik zie al mogelijkheden. De trend is gezet en men kijkt nu al vol verwachting uit naar een tweede show”, reageert Braam. In maart 2017 is Braam al geboekt om als MC op te treden tijdens de Kaseko in Concert deel 2 theatershow in Nederland. Begin februari wordt zijn eigen soloshow ‘De Eerste Keer´ in Suriname gespeeld. Er zijn ook onderhandelingen voor opvoeringen op de Antillen. Clifton Braam maakt furore met zijn eerste solo show ‘De Eerste Keer´ in Nederland. Alle shows waren uitverkocht inclusief Theater de Meervaart in Amsterdam waar achthonderd mensen in kunnen. “Het heeft me goed gedaan, alleen maar positieve reacties. Van theatereigenaren, die je ontvangen en je duidelijk maken dat het overweldigend is dat iemand voor het eerst zo op het podium staat en al volle zalen trekt”, aldus Surinames next best thing in Comedy, Clifton Braam.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249