November 5, 2016


Romano Banel kondigt nieuw productie ‘Mek a De’ aan


November 5, 2016

De producer Roberto The Gboss Banel komt wederom uit met een nieuw product, genaamd ‘Mek a De’. Na zijn laatste samenwerking met Nisha Madaran in mei waaruit de hit ‘Tu hi mera dil’ ontstond, is het de beurt aan de 14-jarige Chemelda Drielingen. Chemelda eindigde als 2e tijdens de pop contest Youth Voice en sindsdien was het even stil. “Ze was wel intensief bezig met het koor”, vertelt Banel. Chemelda en de Gboss zijn al een paar jaar bevriend en hebben eindelijk tijd gemaakt om samen de studio in te duiken. De titel van het nummer ‘Mek a De’ is geproduceerd door Roberto The Gboss Banel en het arrangement is gedaan met Bjorn Sardjo. De songtekst hebben de producer en Chemelda samen geschreven. ‘Mek a De; is een kizoumba nummer. Het refrein is: ‘mek a de tak yu mi lek fa lobi yu, je kan zo stapel gek zijn op iemand, maar de vraag is als het ook omgekeerd zo is’. De songtekst is geschreven uit ervaring van de artiest. Gboss  begon met het 1e couplet en het refrein en Chemelda moest dit verder uitschrijven. Gboss vertelt dat de samenwerking heel soepel ging. Het nummer was binnen een week af. Binnenkort mogen de muziekliefhebbers ook nog een videoclip verwachten. Gblock Records onder leiding van Gboss bestaat januari 2017, vijf jaar en er zijn meer dan 12 nummer die de nummer 1 hit scoorde . Enkele zijn: Tu hi mera dil (Nisha), Sondro yu (Newstyle), Yu no mang por mi dey (Phill), Ik wens (Jamal), Remix wassenaar (Ross en Iba feat. Aptijt) enMi na mati moro (Newstyle).

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249