Tout Lui Faut Kanaal Rechts moeilijk begaanbaar

De bekende straat Tout Lui Faut Kanaal Rechts die vele bedrijven zien als een tussenweg om hun zware last te vervoeren, wordt met de dag slechter. Voor de gewone automobilist levert dit slechte wegdek veel problemen op. Volgens buurtbewoners wordt het wegdek slechter, omdat er sprake is van landafwas aan het begin van de weg en wel aan de kant van de Sir Winston Churchill weg. Daarnaast zijn het ook de grote trucks die houtblokken vervoeren en andere vrachtauto’s van een bekende onderneming die het wegdek verslechteren. Echter verkeert niet de hele straat in een slechte staat. Het weggedeelte dat veel kuilen heeft en zelfs is ontdaan van het asfalt, begint bij de Sir Winsten Churchillweg. Van het oogpunt van de buurtbewoners uit is 2/5 deel van het Tout Lui Faut Kanaal Rechts moeilijk begaanbaar geworden. Tijdens regenbuien staan de kuilen onder water, wat niet alleen gevaarlijk is voor voetgangers, maar ook voor auto’s.

Voor de bewoners aldaar levert dit deel van de straat veel problemen op. De buschauffeurs die de route Paramaribo- Dijkveld onderhouden, gaan op drukke ochtenden de straat niet in, omdat het veel tijd vergt om dat deel van de weg veilig uit te rijden.

De redactie heeft getracht het ministerie van Openbare Werken te vragen om een reactie. Echter waren de verantwoordelijken op dit ministerie niet bereid een reactie te geven.

door Richelle Mac-Nack

 

More
articles