Fransen geen partij voor Styx

Landskampioen Styx en kampioen AASK Futsal van Frans-Guyana stonden gisteren tegen over elkaar in een futsalfriendly. Styx won met 11-4. (Foto: Regillio Derby)

 

AASK Futsal, de landskampioen en bekerkampioen van Frans-Guyana, is gisteren geen partij gebleken voor de Surinaamse zaalvoetbalkampioen Styx/The Kuldipsingh Group. AASK Futsal vertoeft in ons land voor het spelen van een oefenwedstrijd tegen Styx. Gisteren was het zover. In de Anthony Nesty Sporthal dropen de gasten uiteindelijk met 4-11 af.

Leandro Da Silva, Johannes Dankoi, Nazario Doesburg en Emilio Limon scoorden elk twee keer voor Styx. Rudy Evens van AASK Futsal nam ook twee treffers voor zijn rekening.

Styx is in de lokale hoofdklassecompetitie momenteel koploper met 37 punten uit 13 duels. De ploeg neemt het donderdag aanstaande op tegen Kabel Boyz/Luna Group dat momenteel de derde plaats bezet met 25 punten uit eveneens 13 wedstrijden.

Overigens werden gisteren drie hoofdklasseduels afgewerkt.

SV Pentagon verraste The Lions opnieuw. De huidige nummer 5 won met 6-4 van de numme3. Ook in de eerste ronde was SV Pentagon, toen als de nummer 8 van de standenlijst met 4-3 de betere van The Lions. Gisteren vond Robin Haynes van SV Pentagon tweemaal het net. The Lions verloor met deze nederlaag dure punten en kan SV Kabel Boyz/Luna Group verder afstand zien nemen indien deze donderdag van Styx wint.

All Stars/P&D Group klopte Lengte Boys met 5-4. Donovan Bona en Romano Holtuin leidde All Stars/P&D Group met elk 2 doelpunten. Ook Clarence Struiken van Lengte Boys vond tweemaal het net.

ZV Mengao was met 7-2 te sterk voor ZV Zwaluw´96. Vangellino Sastromedjo van ZV Mengao werd met 4 doelpunten de topscorer van het duel.

In de eerste klasse won FC Pro met 2-1 van SV De Vuist.

ZV Interbom en ZV Palo gooiden het op een akkoordje 3-3. Otniel Dorwart van ZV Palo nam twee treffers voor zijn rekening.

SV Kabel Boyz/Luna Group 2 ging met 5-1 langs ZV Inter Jakin. Giovanni Pique van SV Kabel Boyz/Luna Group scoorde twee keer.

More
articles