Nisha Madaran wordt Digicel’s brand ambassador

De populaire Surinaamse zangeres ontvangt sponsoring van Digicel

Nisha Madaran is thans officieel een ‘brand ambassador’ voor Digicel Suriname. Digicel’s ‘brand ambassadors’ programma identificeert getalenteerde individuen op het gebied van sport en cultuur, waarbij Digicel hun stimuleert verder te gaan en tegelijkertijd Digicel te vertegenwoordigen.

Nisha Madaran is de winnares van de ‘Best Female Award’ en `People Choise Award’ in 2015 en is de componist geweest van de nationale nummer 1 hit `Tu Hi Mera Dil’. Zij is 28 jaar en studeert rechten aan de Anton de Kom Universiteit. Zij heeft de lokale en internationale hitlijsten behaald en heeft mogen optreden met artiesten uit India, Nederland, het Caribisch gebied en Suriname.

Waarnemend directeur Roeland van der Hoeven: “Digicel heeft zich altijd ingezet voor de erkenning en ontwikkeling van de Surinaamse cultuur. Nisha is een geweldig voorbeeld, gezien haar persoonlijke en professionele prestaties, welke goede reflecties zijn op onze merkboodschap. We heten Nisha van harte welkom in onze Digicel familie.”

More
articles