Koppel Lie wint tafeltennisdubbel

Vader Roel (4e links) en zoon Maurice Lie (3e links) hebben maandag het seniorendubbeltoernooi, in verband met het 64-jarig bestaan van de tafeltennisbond, gewonnen. (Foto: Surinaamse Tafeltennis Bond)

 

Vader Roel en zoon Maurice Lie zijn maandag winnaar geworden van het seniorendubbeltoernooi in het kader van het 64-jarig bestaan van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB) op dezelfde dag. In verband met dit heuglijk feit organiseerde de wedstrijdcommissie van de STTB vorige week reeds wedstrijden en maandag zelf werd afgesloten met de seniorendubbelwedstrijden.

Er deden 6 paren mee, die werden onderverdeeld in 2 poules. Roel Lie en Maurice Lie waren als eerste in poule A vrijgeloot, terwijl Adesh Jawahir en Jared Soogea als eerste in poule B vrij waren. De overige koppels paren waren Weng/Han, Lui/Van Bossé, Wong Ping/Johnny Ho en Hooghart/Jones.

De twee beste koppels per poule gingen door naar de volgende ronde. In de kruisfinale wonnen Wong Ping en Johnny Ho met 3-0 van Hooghart en Jones. Het koppel Lie wees Jawahir en Soogea ook met 3-0 terug.

Uiteindelijk wonnen vader en zoon Lie in de finale met 11-4, 11-9, 11-7 van Wong Ping en Johnny Ho met 11-4/11-9/11-7.

De koppels Hooghart/Jones en Jawahir/Soogea eindigden op een gedeelde derde plaats.

Aanstaande woensdag 3 en maandag 8 augustus worden de verlate Keti Koti-wedstrijden afgedraaid in De Witte Lotus. Deze wedstrijden waren uitgesteld vanwege de repetities en examens van de jeugdspelers.

Op woensdag worden er in de U-11 en U-15 klasse gespeeld en maandag volgen de U-13 en U-18.

More
articles