Nette Jongens lanceren ‘Alles komt goed’

Nette Jongens, bestaande uit het duo Ricky T en Ama B, heeft een nieuw nummer ‘Alles komt goed’ gelanceerd. Het duo heeft de videoclip gisteren gepost op hun Facebook pagina. De clip is opgenomen op Marina Resort Waterland. Deze jongens staan bekend om de nummers ‘Kwai’, ‘Wijs me’, en ‘Mijn type’, en ‘Dat is van mij’. Het duo heeft vorige maand ook een nummer ‘Whooi’ uitgebracht met Lodiliki, RJCT en Enver. Nette Jongens had in een interview met Teenie West aangekondigd dat er een EP in planning is welke uit vijf tracks zal bestaan. ‘Alles komt goed’ is de eerste single van de EP en de producer is WESTLND. Nette Jongens belooft in elk geval een schijf vol met verrassingen en vooral nieuwe sound voor hun fans te hebben. Check de clip hier:

 

More
articles