June 18, 2016


Nederlandse meidengroep OOAK wil optreden in Suriname


June 18, 2016

De Nederlandse meidengroep One of A Kind OOAK (spreekt uit Double O Ah Kay) wil graag haar kunnen tonen in Suriname. Dit vertelt bandlid Kimberley Mungra die begin juni voor enkele dagen in Suriname was. Ze heeft gedurende haar bezoek ook gebruik gemaakt van de gelegenheid om meer bekendheid aan de groep te geven. “Ik ben langs een aantal radiostations gegaan, maar het liefst doe ik dit samen met mijn girls’’, zegt Kimberley die net terug in Nederland is. Momenteel is OOAK bezig met het verzorgen van een nieuwe spectaculaire show en staan ze te duimen om deze te vertonen in Suriname. ‘Turn Off The Lights’ Naast Kimberley Mungra bestaat OOAK ook uit Cherish Texel en Me’shell Renjaan. Ze zijn al een tijdje bezig met het maken van Engelstalige muziek. Zo hebben zij vorig jaar samen met Jemere Morgan, familie van de Morgan Heritage, hun eerste single ‘Act Like This’ uitgebracht. Begin 2016 kwam hun tweede single ’Tonight’ uit, waaruit bleek dat de videoclip door veel mensen uit Suriname werd bekeken. Naast het maken van muziek schitterde zij ook op grote podia als Paradiso, Kwaku Festival en The Noxx (Antwerpen) en stonden zij in het voorprogramma voor onder andere Keizer, Gio, Marques Houston, Pretty Ricky en nog veel meer grote artiesten.  Kimberley en Cherish hebben Surinaamse roots, terwijl Me’shell van Javaans-Molukse afkomst is.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249