June 11, 2016


‘Te ye sribi’ Vaderdagliedje door Papa4life


June 11, 2016

‘Te ye sribi’ is een vaderdag-liedje welke gezongen wordt door Papa4life, bestaande uit 6 muzikanten: Steven Akkrum (Backbeatz Studios), Wim bakker, d’Orpheus Miles, Patrick Amatrais (Future club), Artino Oldenstam en Hugo Landolf. “De naam Papa4life werd gekozen omdat we allemaal kinderen hebben, dus we weten waarover we zingen”, aldus Mike Sewberath Misser, schrijver, componist van het liedje. ‘Te ye sribi’ was meer een experiment dat de weg moet plaveien voor de rest van de werken. Het nummer is een moment van besef hoe rijk je als papa bent en dat het een voorrecht is om deel uit te maken van het leven van iets dat belangrijker is dan jezelf. De opnames van de clip zijn inmiddels al gemaakt en clip komt komende week uit. Mike heeft daarnaast gewerkt aan de melodieën van ‘Te ye sribi’, bespeelt de keyboards en basgitaar. Akkrum heeft gezorgd voor de drums en percussie, bedient de knoppen en doet ook de editing. De vocalisten zijn mensen waarmee Mike al een band heeft, zijn vrienden. Hij had heel graag nog twee bekende zangers erbij willen hebben, maar die hebben nooit gereageerd op zijn uitnodiging. De vocalisten zijn gekozen op basis van de vibe die ze brengen, mensen met aangename persoonlijkheden. Ten tweede was de stemkleur belangrijk. “Ik weet hoe ze klinken en ik zag het palet aan stem-kleur al.” De stemkleuren liggen ver uiteen en Wim Bakker zorgt daarom voor een goede balans in het geheel. Naast ‘Te ye sribi’ zijn er nog enkele tracks die binnenkort worden uitgebracht. Oldenstam, Akkrum en Janice van Klaveren komen op deze te staan. Wat songteksten betreft is Mike op een heel ander niveau. Teksten schrijft hij binnen vijf minuten. Dat hangt allemaal van de sfeer af. “Als ik in de vibe van het moment ben, dan probeer ik dat gevoel om te zetten in woorden. In de tekst kan je dus teruglezen wat ik heb gevoeld”, aldus Mike.