Regering houdt geen rekening met aov’ers en gepensioneerden

De voorzitter van de Ravaksur, Robby Naarendorp, is niet te spreken over de verschillende verhogingen die nu al te merken zijn bij de producten in de winkels en ook de verhogingen van de nutsvoorzieningen, namelijk water en elektriciteit. Volgens Naarendorp houdt de regering geen rekening met de aov’ers en gepensioneerden. De gepensioneerden kunnen volgens hem nauwelijks uitkomen met hun pensioengelden. “ We merken dat de assembleeleden te simpel praten over de verhoogde tarieven. Ik hoor iemand zelfs zeggen dat un musu p’tjinso.” Naarendorp geeft met alle duidelijkheid aan dat het volk de parlementariërs niet in De Nationale Assemblee heeft geplaatst om het volk te laten pinaren. Ze zijn geplaatst om de nodige verbeteringen voor de samenleving te brengen.

“ Er is ook geen beeld hoe lang het land in deze situatie zal zijn. Anderen zeggen dat de zaak binnen zes maanden er anders zal uitzien en een ander deel zegt over twee jaar.”  Volgens de vakbondsman heeft de regering zich in de afgelopen periode erop geconcentreerd om de IMF-lening binnen te krijgen.

“Nu is men zo blij dat men aan het applaudisseren is dat de lening tot stand is gekomen, “m aar nu gaan we de gevolgen van de lening merken. Verhoging nutstarieven. Deze blijven door stijgen en dat alles is in de winkels te merken. We worden met dit alles geconfronteerd en we zullen zelf merken dat we het op een gegeven moment niet meer gaan aankunnen,” zegt hij.

door Ivan Summerville

More
articles