Koppel M&M wint titel U-15 tafeltennisdubbel

Het koppel Augillio Mohamed en Kunsh Moolchandani heeft maandag de titel gepakt in de U-15 dubbelwedstrijden van de Surinaamse Tafeltennis Bond (STTB). Het U-15 dubbeltoernooi was onderdeel van de dubbelwedstrijden die de bond deze week afwerkt om de tafeltennissers te laten wennen aan het dubbelspel. Dit omdat de spelers bij het spelen van regionale en internationale toernooien ook vaker in het dubbelspel in actie moeten komen.

Woensdag aanstaande volgen de wedstrijden in de U-13 en U-18 klasse.
De wedstrijden worden afgewerkt in De Witte Lotus, waar er gisteren in de U-15 klasse gemengd werd gespeeld,
met dien verstande dat in sommige ge-vallen de koppels bestonden uit een jongen en een meisje of twee meisjes tegenover twee jongens. Er waren in totaal zes koppels, die waren verdeeld in 2 poules.
Uiteindelijk gingen de koppels Augillio Mohamed/Kunsh Mool-chandani, Gyan Gangaram-panday/Shariq Bipat, Shawn Tamrin/Jenelle Tamrin en Sha-rifa Hooghart/Jelanie Hoog-hart naar de kruisfinale.
In deze ronde won het koppel Hooghart met 4-1 van Ganga-rampanday/Bipat, terwijl Gan-garampanday/Bipat ook van het koppel Tamrin verloor: 2-4.
In een spannende finale waren Mohamed en Moolchandani met 3-2 de betere van Shawn Tamrin en Jenelle Tamrin.
De eindrangschikking:
1.Mohamed/Moochandani
2.Tamrin/Tamrin
3.Hooghart/Hooghart en
Gangarampanday/Bipat

Twee koppels in actie tijdens gisteren de U-15 dubbelwedstrijd van de tafeltennsibond. Het koppel Augillio Mohamed en Kunsh Moolchandani werd winnaar. (Foto: STTB)

More
articles