Karsters maakt comeback op eigen gala

Anwar Karsters zal vanavond zijn comeback maken tijdens het “Gods of the Arena” thaiboksgala. Dit evenement wordt georganiseerd door Fighting School The Titans onder leiding van Karsters zelf samen met Team Bigi van Jaïrzinho “Bigi Boy” Rozenstruik. Het is het tweede gala dat deze twee samen organiseren.

Voor Karsters wordt het een comeback. Nadat hij in december voor het laatst in de ring had gestaan, moest hij herstellen van een blessure.
Karsters: “Mijn laatste partij was in december toen ik tegen Randy Pinas vocht. In die partij ging mijn schouder uit mijn kom, waardoor ik lange tijd niet in actie kon komen. Nu ben ik er klaar voor.”
In totaal staan er 14 partijen op schema, waaronder ook een partij van Bigi Boi. Hij zegt dat het als organisator, promoter en vechter goed te combineren valt en dat hij vanavond toch een goede beurt in de ring kan maken.
Rozenstruik kwam drie weken geleden voor het laatst in actie en liep bij zijn laatste gevecht geen blessures op. “Ik ben helemaal ready om mijn tegenstander te verslaan. Ik ben scherp en voel me goed”, aldus Rozenstruik.
Hij legt uit dat het organiseren van een gala heel intensief is. Echter is voor hem belangrijk dat het publeik van de avond geniet.
Bij het maken van de match-ups is gelet op de meest recente gala’s en zijn de partijen zodanig in elkaar gezet dat de vechters die een heel goede beurt hebben gemaakt het vanavond tegen elkaar zullen opnemen.
De overige deelnemende scholen zijn: White house, The Gym en Team Yvel.
Karsters vecht tegen Mahmod Fahour, terwijl Rozenstruik het opneemt tegen Manran Aminzadeh.
De overige match-ups zijn als volgt:
Joshua Karsters-Sascha Valentic; Nevil van Els-Donavon Wisse; Jason Felix-Giovanno van Rabenswaay; Duwayne Dwight Chirino-Ser Sporklede; Victor Manuel Jovannhie Felipe Layos-Alvin van de Leeuw; Nizaar Ramahi-Donny Bank; Felicien Grahiano-Nigel Deel; Pascal Brunswijk-Maurice Nooitmeer; Mario Katbahadoer-Tagar del Prado; Chivaro Thyssen-Chevirino Tiapoe en Keenen Mertopawiro-Jamar Porter.

 

More
articles