PLO neemt niet deel aan nationaal protest

“De Particuliere Lijnbushouders Organisatie (PLO) zal niet deelnemen aan het nationale protest, dat op 2 juni wederom wordt georganiseerd door delen van de vakbeweging”, zegt PLO-voorzitter John Mahadewsingh in gesprek met De West. Hij zegt dat geen enkele organisatie de PLO bijstaat wanneer zij in problemen verkeert, daarom zal de PLO ook niet deelnemen aan dit protest.

Mahadewsingh zegt dat er in ieder geval bussen nodig zullen zijn, zodat de mensen die deel zullen nemen aan het protest op de plaats van bestemming kunnen aankomen. Hij zegt dat dit ook een van de redenen is waarom de PLO zich uitsluit van deelname aan het protest. “Als de PLO ook gaat staken, dan zullen er geen bussen zijn voor de mensen”, aldus de PLO-voorzitter.

Het protest wordt georganiseerd met als doel dat de regering de stroomtarieven terugdraait en de samenwerking met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) stopzet.

Mahadewsingh zegt dat de PLO een goede samenwerking heeft met de overheid. Hij zegt ook dat er soms momenten zijn dat het een beetje stroef gaat bij het uitbetalen van de subsidies, maar dat wil niet zeggen dat de PLO het vertrouwen in de overheid zal opgeven. Hij zegt nog geloof te hebben in de regering.

More
articles