Pinto Boys debuteert met winst in troefcallcompetitie

Nieuwkomer Pinto Boys heeft dinsdag een goede start gemaakt in de nieuwe competitie van de Surinaamse Troefcall Bond (STcB). De debutant won na een gelijkopgaande strijd met 81-71 van Trekkers. Trekkers stond vanaf begin van de partij voor, maar verloor de laatste ronde met 25-15 en zo ook de wedstrijd met 10 punten verschil.
Hoogste score: Pinto Boys: Jerome de la Fuente/Amitkoemar Hanoeman 31 punten. Trekkers: C.Tilborg/P. Azore 26 punten.
Toppers won in een spannende wedstrijd met 94-81 van Victorie. Victorie stond na de tweede ronde met 17 punten voor, maar Toppers kwam in de derde fase goed terug dankzij een baunie die het koppel Marlon Reding/ John O’Bryan gaf aan Dulcine Deekman en Renata Meyer van Victorie.
Reding en O’Bryan hadden met 40 punten de hoogste score bij Toppers. Bij Victorie waren dat Ronald Faverus en Johan Tjon A Kon met 26 punten.
Ekta wees Olaria met 87-74 terug. De hoogste score bij Ekta was voor André Hooten en Rossenlall Mahangoe met 27 punten.
Bij Olaria was dat voor Rakesh Soekhai en George Soekhai met 29 punten.
Shaktie klopte Kolibrie met 78-59. Hoogste score: Shaktie: Widjai Soebhag/Perdiepkoemar Rampersad 23 punten. Kolibrie: Leo Leefstand/ Ricardo Wijntuin 22 punten.
Voor vanavond staan de volgende wedstrijden op programma:
Sudhar-Kampoe
Paloeloe-SMC
‘t Hofje-Openbaar Groen
Palm Boys-Jai Ghandi

Twee spelers van Pinto Boys en twee spelers van Trekkers. Debutant Pinto Boys won dinsdag bij aanvang van de troefcallcompetitie. (Foto: Regillio Derby)

More
articles