May 11, 2016


Uber Everywhere remix nieuwe tune James Francis


May 11, 2016

De 18- jarige Surinaamse artiest James Francis komt uit met een keiharde remix van de track ‘Uber Everywhere’. Via Social media krijgt de singer/song writer veel positieve reacties over het nummer, met uitzondering van enkele. James Francis is niet zo lang terug uit Nederland waar hij in Amsterdam samen met 207 Recordings bezig was aan zijn eerste officiële Extended Play (EP) ‘Jodeine Vol.1’. De Surinamer heeft niet zo lang geleden een record deal gesloten met 207 recordings. De record deal met dit label deelde hij al gauw met zijn familie, vrienden en fans via Facebook. Ook uitte de zanger zijn enthousiasme over zijn EP hij weet nu al dat hij het gaat maken in de muziekwereld. Momenteel wordt Uber Eveywhere flink gepromoot. Ook een stukje van de video, welke is opgenomen in Nederland, is ook al te zien is op You Tube. In Uber Everywhere kan je het nieuwe type R&B, welke veel melodieuzer is en klinkt als een mix tussen zang en rap, terugvinden. Deze stijl wordt nu veel door internationale artiesten. James Francis heeft het in het jaar 2013 ook goed gedaan met het nummer ‘Bonnie’ dat hij samen heeft gezongen met Roger Reject. Het nummer werd heel populair in Suriname en ook de video kwam heel positief en professioneel over bij het publiek. Van de zanger mogen de fans in elke geval nog meer muziek verwachten.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249