May 11, 2016


Postmen komt naar Suriname


May 11, 2016

De bekende Nederlandse hip hop/reggaegroep Postmen komt naar Suriname voor het verzorgen van een optreden. Dit vindt op zaterdag 28 mei bij de ‘Unity Rasta Reggae Night’ in het Flamboyant Park plaats., In het voorprogramma staan: de Jamaicaanse reggae artiesten Fantan Mojah en Smokie Benz, Miriam Simone en King Koyeba en DJ Marocaan.  De  MC van de avond is Peter ‘Double U’ Waterberg. Postmen bekend van hits als ‘Cocktail’, ‘U Wait’, ‘Renaissance’ en ‘Crisis’ speelde van 1998 tot 2003 op veel Europese podia en verkreeg talrijke Nederlandse muziekprijzen. Naast rapper, producer, componist en bassist is frontman The Anonymous Mis (Remon Stotijn) de drijvende kracht achter de groep. Na de albums Revival (2001) en Era (2003) besloten de afzonderlijke leden hun eigen weg te gaan. Stotijn ging verder onder de naam Postman en bracht in 2006 het album ‘Green’ uit, met de grote hit ‘Downhill’ (ft. Anouk), gevolgd door de albums ‘Postman’ in 2009 en ‘Apples & Oranges’ in 2011 waar hij werd aangevuld door Alyssa Stotijn. In maart 2012 besloten Stotijn en Parkinson de krachten weer te bundelen. Postmen bestaat nu uit:  The Anonymous Mis (Remon Stotijn), zanger/rapper Shyrock (Michael Parkinson) en zangeres Alyssa Stotijn.  De ‘Unity Rasta Reggae Night’ wordt door Oom Reus & The Brothers Jagroep Events verzorgd.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249