PLO-bestuursverkiezingen

De Particuliere Lijnbus-houders Organisatie (PLO) zal op 30 juni aanstaande bestuursverkiezingen houden. Dat zegt de huidige voorzitter van de PLO, John Mahadewsing, aan De West.  Voor wat de bestuursverkiezingen betreft, zijn er 1200 geregistreerden, maar alleen de contribuerende leden mogen aan de verkiezing deelnemen. Vooralsnog is nog niet bekend hoe groot dit aantal is.

Mahadewsing geeft verder aan dat het gekozen bestuur, gelet op de statuten, voor drie jaar gekozen wordt. De voorzitter ligt er niet wakker van dat er een groep is die tegen de PLO is en het huidig bestuur graag ziet aftreden. Hij geeft aan dat er in een organisatie altijd tevreden en ontevreden mensen zullen zijn. “In een organisatie heb je altijd pro en contra.

Zodra het huidig bestuur het werk naar behoren uitvoert en alles op een correcte manier afhandelt, valt er niets te vrezen. Als men wil dat ik hun belangen blijf behartigen, dan blijf ik en als ze vinden dat ik niet goed ben, mogen ze het bestuur vervangen.”

Gelet op de situatie van de PLO, zegt Mahadewsing dat hij altijd correct heeft gewerkt en dat hij daarom geen vrees heeft. Hij kent de groep en zegt dat ze met opdrachten uit een bepaalde groep werken, maar hij wil niet aangeven als het met politiek te maken heeft. “Het kan dat ze uit politieke hoeken komen, maar ik heb geen bewijs.”

Voor wat de aanstaande bestuursverkiezingen betreft, de tegenkandidatenlijsten dienen tien dagen voor de verkiezingsdag ingeleverd worden. “Een ieder mag een tegenkandidatenlijst indienen zolang ze tenminste drie maanden lid zijn van de PLO en ook vergunninghouder zijn.” Het huidige bestuur bestaat thans uit voorzitter John Mahadewsing, ondervoorzitter Ricardo Parisius, penningmeester Robby Boedhoe, secretaris Sudish Phaggoe, tweede penningmeester Jerrel Redmond, commissarissen Michel Vinkwolk en Boyke Nannan.

More
articles