April 16, 2016


Blossom nieuw evenement in Suriname


April 16, 2016

Ons land is een nieuw evenement rijker: Blossom. De eerste editie vindt op 8 mei Moederdag, in het KKF Complex aan de W.J.A. Kernkampweg 37 plaats. “Het doel is om mensen blij te maken.  Blossom heeft drie pijlers, namelijk prachtige aankleding, cultuur, entertainment en culinair”,vertelt Ann Hermelijn die samen met Greg van Glaanen Weygel en Aisa Quintius-Vrede de organisatoren zijn. Blossom duurt zes uur lang . Er is constant iets te beleven: muziek, dans en zang en daarnaast zijn er ook verwen-straten waar mensen voor redelijke bedragen massages kunnen nemen, nagels lakken, bloemen en plantjes kunnen kopen. Voor de kinderen is er een kinderpaviljoen waar de theaterschool On Stage bezig zal zijn met dans -en zang workshops. Er is ook  karaoke. Aan de heren hebben we ook gedacht. Speciaal voor Blossom ondergaat het KKF Complex een volledige make-over. Met Blossom bieden de organisatoren ook hét betaalbare moederdagcadeau aan. Voor SRD 100 hebben Blossommers onbeperkt recht op food-drink-entertainment-ambiance en cadeautjes en voordelen van onze sponsors. De doelgroep van de Blossom Moederdageditie zijn voornamelijk vrouwen van 25 jaar en ouder en gezin.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249