April 2, 2016


DJ G.O.J. opent deuren voor Surinaamse gospelartiesten in Nederland


April 2, 2016

De Nederlandse gospel dj en producer, DJ G.O.J, opent deuren voor Surinaamse gospelartiesten om in Nederland hun muziek bekend te maken. Hij doet dit door samen met het Jeugdcentrum der EBGS in Paramaribo masterclassen te verzorgen met enkele bestaande gospelartiesten, zoals Byciel Watsaam, Emanuel Sanvisie, Marsha Dalfour & Raff Chanco. “Het was belangrijk voor ons om de brug te maken van Suriname naar Nederland voor onze gospelartiesten, omdat er zoveel talent in Suriname is dat gehoord moet worden in Nederland”, zegt DJ G.O.J. Op dit moment is DJ G.O.J de grootste gospel dj in Nederland die onder andere te zien en te horen is op het Kwakoe Festival, het Graceland festival, Koningsdag festival, het Caribbean Gospel Festival en Praise party. Tevens heeft hij aanbiedingen lopen in Israël en Amerika. Met de single ‘Do you feel it’ die afgelopen maand is uitgebracht, opent hij de deuren voor gospelartiesten waar gospelmuziek nog nooit is geweest. Met dit plan dat opgezet is door Stichting Prisiri Fu Masra en Stichting Praise Party, zal er een nieuw tijdperk ontstaan voor de Surinaamse muziek. Het Jeugdcentrum der EBGS is de standplek waar er vanuit Suriname geopereerd wordt. De Owru Yari Gospel party, de 1 juli viering en het Youth Revival Festival, zijn enkele events die het Jeugdcentrum heeft georganiseerd waarbij Surinaamse gospelartiesten een podium kregen. De eerste gospelartiest die DJ G.O.J. wil laten overkomen, is Marshia Dalfour waarvoor er een tour is gepland door Nederland en België. In mei 2016 is er ook gepland om het project ‘Rules of the Arena’ dat vier keer door het Jeugdcentrum in Suriname is georganiseerd, in Nederland op te zetten. Rules of the Arena is een beweging die opgezet is door apostel Ian Cummings uit Trinidad over seksuele immoraliteit binnen de kerken. Op 6 en 7 mei aanstaande zal dit Rules of the Arena event gehouden worden in Duivendrecht voor de jeugd van Amsterdam, Nederland. DJ G.O.J. is belast met de muzikale invulling en het promoten van dit project.  Tevens staat er een after event genaamd ‘Sex in the City’, op de planning.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249