March 26, 2016


Wist je dit al?


March 26, 2016

*De zangeres Adika en zanger Jimpa hebben een nieuw nummer uitgebracht, genaamd ‘Call my name’. De video is binnenkort te bekijken op You Tube. *Het Nyun Sten festival is gisteren van start gegaan. Acht toneelstukjes die binnen drie dagen worden afgespeeld. Toneelliefhebbers hebben vandaag en morgen nog de kans om te genieten van de verschillende stukken en entertainment. *Vertellen, voorlezen, theater, poëzie, dans, spoken word en muziek. Dit zal allemaal gebeuren tijdens het Wortu festival op maandag 28 maart in Paramaribo Zoo. Het festival start om 9:00 uur ‘s morgens en duurt tot en met 22:00 uur ’s avonds. Op het 2e Pasen familiefeest zullen ook bekende artiesten als Enver, Crazy-G en Benjamin Faya zorgen voor entertainment. Daarnaast zijn er ook workshops, verschillende attracties en informatiestands. * Royal Dutch Entertainment & Euphoria Nightclub presenteren vanavond een speciale event met een van de grootste hit bangers van Nederland in de scene op dit moment. Dat is SBMG die bekend staat om de hits: `Dansen’, `Oe na na’, `Nooit meer’ en `Manela’. SBMG is niet vaak te bewonderen in Suriname en daarom is de organisatie ook verguld met deze exclusieve boeking. De line-up wordt compleet gemaakt met AFRO BROS. *The On Stage Easter vindt plaats op 6 en 7 april in theater On Stage. Het tweedaagse art camp zit vol met leuke kunstactiviteiten en spelletjes voor SRD 65 aan deelname. Het evenement start om 14:30 uur en duurt tot 18:30 uur. De art instructors zijn Macaco Art.

Dagblad DE WEST,

Dagblad uit en voor Suriname ,

Paramaribo, Suriname

Mr. J.C. De Miranda Street, Paramaribo # 2-6

+(597) 471249